ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Vakumlu Ayaklı Boks Torbası Pro Boks Standı Ayaklı Bunching Stand

16.500,00₺ 21.450,00₺

Rebuwo ayaklı kum torbası spor ve egzersiz dünyasında çok yönlüve etkili bir antrenman aracı kullanılmaktadır. Özel tasarımlı kum torbasıvakumlu ayakları sayesinde her türlü düz zemine sabitlenir ve güvenli birkullanım sağlarken egzersizlerde esneklik ve hareket serbestliği sunar.

Rebuwo boks antrenman standı, özellikle boks, muay thai, karate ve diğerdövüş sporlarıyla ilgilenen sporcular için ideal bir seçenektir. Ayaklıbunching standı, kum dolu torba kısmına yapılan vuruşlarla kullanıcınındayanıklılığını artırırken, aynı zamanda refleksleri, koordinasyonu veçevikliği geliştirmeye de yardımcı olur. Rebuwo ayaklı vurma standı bütün vücutegzersizleri için uygundur. Kick bokstan güç antrenmanlarına, denge vekoordinasyon çalışmalarından dayanıklılık egzersizlerine kadar birçok farklıantrenman türünde kullanılabilir. Rebuwo kum torbası, vuruş tekniklerinigeliştirmek, güç ve dayanıklılığı artırmak, kalori yakmak ve genel fitnessseviyesini iyileştirmek isteyen herkes için ideal bir seçenektir.

Rebuwo ayaklı boks torbasının en belirgin özelliklerinden biri ürünsabitliğini ve dengesini arttırmak için kullanılan geniş su haznesidir. Üründedenge kaybını önlemek için su haznesini su ile doldurarak daha sağlam bir tutuşsağlayabilirsiniz. Ayrıca boks standı dayanıklı malzemelerden yapılmış 12 adetvakumlu ayakla desteklenen bir taban ile donatılmıştır. Vakumlu ayaklarsayesinde düz zemine sıkıca tutunan boks standını güvenli bir şekildekullanabilirsiniz.

Rebuwo kum torbası egzersizleriniz sırasında oluşabilecek basityaralanmaları önlemek için koruma minderi ile birlikte gönderilmektedir. Koliiçerisinde sabitleme vidaları ve kurulum anahtarı bulunmaktadır. Bokstorbasının vakumlu ayaklarını yerleştirmek ve üst gövde ile birleştirmekoldukça basit ve pratiktir.

Özellikler:

Yükseklik: 180cm

Genişlik: 40cm

Ağırlık: 22,5kg

İç Dolgu: Sünger & Deri

Dış Kaplama: PU

 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.