ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Hex Dambıl Kauçuk Altıgen Dambıl Hex Dumbbell 32.5 KG 1 Adet

3.574,99₺ 5.720,00₺

Hex dambıllar, spor salonlarında ve evde yapılan fitnessantrenmanlarında yaygın olarak kullanılan bir ekipmandır. Hex dambıllar, adınıaltıgen şeklindeki uçlarından alır ve geleneksel yuvarlak dambıllara görebirçok avantaj sunar.

Altıgen dambılların tasarımı yuvarlanmalarını engeller. Buözelliği sayesinde dambılları yerden almak veya belirli bir pozisyonda sabittutmak gerektiğinde güvenli bir kullanım sağlar.

Rebuwo Altıgen dambıllar, çeşitli egzersizler içinkullanılabilir. Kol, omuz, göğüs, sırt ve bacak kaslarını hedefleyen birçok hareketiuygularken kullanılabilir.

Hex dambıllar kauçuk malzemeden üretilmiştir. Kauçukdambıllar zemine zarar vermez ve aynı zamanda ses seviyesini düşürür. Dambıllarınsap kısmı paslanmaz çelik bar şeklinde üretilmiştir. Tutma ve kavrama kısımlarıkaymayı önleyen özel tırtıklı tasarıma sahiptir. Bu özelliği sayesinde egzersizlerinizsırasında güvenli tutuş sağlar.

Altıgen dambılların kompakt yapısı, dambıl raflarına düzgünbir şekilde yerleştirme ve depolama imkanı sunar. Özel şekli ile kullanılmadığızamanlarda antrenman alanının düzenli kalmasına yardımcı olur.

2,5kg – 5kg – 7,5kg – 10kg – 12,5kg – 15kg – 17,5kg – 20kg –22,5kg – 25kg – 27,5kg – 30kg – 32,5kg 35kg olarak üretilmiştir. 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.