ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Doğal Yoga Kemeri Ayarlanabilir Yoga Germe Kayışı Koyu Mor

197,99₺ 258,49₺

Rebuwo Yoga Kemeri esneme, yoga, pilates, dans, fizik tedavi,günlük egzersiz ve daha fazlası için ekstra denge ve esneklik sağlayan basit,elastik olmayan bir banttır. Doğal ve yumuşak dokusu ile cildinizi tahrişetmeden kullanım olanağı sunar. Dayanıklı yapısı ile çabuk deforme olmaz veuzun süre kullanılabilir. yoga esneme kayışı yıkanabilir özelliği ile hijyenikbir kullanım sunar.

Çift metal Dhalkalı tokalara sahip Rebuwo Yoga germe kayışı, çeşitli pozlar ve dengehareketleri için ayarlanabilir ve rahatça sabitlenebilir. Gevşek ucu kendiüzerine katlayın, istediğiniz halka boyutuna kadar sıkın. Güvenli metal Dtokalar, yoga kemerinizi istediğiniz her türlü yoga hareketi, esneme ve dansegzersizi için en uygun uzunluğa ayarlamanıza yardımcı olur.

Yoga kemerinikullanarak esnemelerinizi çok daha rahat yapabilir, zorlandığınız esnemehareketlerini yaparken destek alarak kolaylaştırabilirsiniz. Bunun yanı sıraısınmayı arttırarak kaslarınızı güçlendirir ve egzersizlerinizin zorlukderecesini arttırabilirsiniz. Dayanıklı yoga kemeri tüm vücudunuzuesnetmenin yanı sıra bel, kol, bacak ve sırt egzersizleri yapabilirsiniz.Rebuwo Yoga Kemeri özellikle ”güvenli germe” hareketleri yapabilmek için çokdestekleyici bir üründür.

Yogapozlarında ayaklara uzanamadığınız zaman ayaklarınızdan geçirerek hareketidoğru şekilde yapabilmeyi ve egzersizin doğru bölgeyi çalıştırmasınısağlayabilirsiniz. Yoga esneme kemerini ellerinizin birbirine yetişmediğibağlama pozlarında yardımcı olarak kullanabilirsiniz.

Yogakayışımız birçok renk seçeneği ile enerjinize uyum sağlayacak veegzersizlerinizi eğlenceye dönüştürecektir. Rebuwo Yoga Kemerinikıyafetlerinize veya matlarınıza uyumlu şekilde seçebilirsiniz. Özellikle yogadersleri ve canlı yayınlar için görsel olarak şık, enerji dolu bir yogayolculuğu yapmanızı sağlar.

 

Özellikler:

Boy: 180 cm

En: 5 cm

D-toka: 5 cm

 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.