ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo 8mm Pilates Matı,Pilates Topu,Direnç Lastiği 5 Parça Pilates Egzersiz Seti

2.750,00₺ 3.976,50₺

Rebuwo Çift Çizgi Tasarımlı 8mm TPE Yoga Pilates MatTuruncu

Rebuwo Çizgi Tasarımlı Yoga & Pilates matımızyumuşak dokulu, hafif malzemeli, cilt dostu TPE malzemeden sizler için özenletasarlanarak üretilmiştir. İki yüzeyi de dokulu bir tasarıma sahip olan TPEmatlarımız yoga, pilates, fitness vb. tüm egzersizler için konforlu birkullanım sunar. Ayrıca denge ve esneklik gerektiren egzersizlerde de TPE Yogamatlarını tercih edebilirsiniz.

Mat Özellikler:

Uzunluk: 184cm

Genişlik: 61cm

Kalınlık: 8mm

Ağırlık: 800gr



Rebuwo Direnç Bandı Dörtlü Squat Band Dokuma DirençBandı Lastiği Seti

Rebuwo Direnç Bant setimiz hafif, orta, orta-sert vesert olmak üzere 4 farklı lastikten oluşmaktadır. Başlangıç seviyesinden ileriseviyeye kadar kademe kademe ilerleyebilir veya yapmak istediğiniz egzersizegöre direnç ayarlaması yapabilirsiniz. Direnç bantlarımız 32-35cm aralığındaesneklik özelliğine göre ölçülendirilmiştir. 8cm genişliği ile ideal ölçülerdeüretilmiştir.  


WOQES 65cm Pilates Topu Yüksek Kalite PVC Gri

Yüksek kaliteli PVC malzemeden üretilen pilatestoplarımız güvenli bir tutuşa sahip olan özel yüzey tasarımı ile dengedekalmanıza yardımcı olur. Yanında gönderilen hava pompası ile kolaycaşişirilebilir.

Yükseklik: 65 cm



Rebuwo Sekiz Kademeli Pilates Bandı Direnç Bandı YogaLastiği Esneme Kayışı

Rebuwo Esneme Lastiği, 8 kademeden oluşan orta sertliktekidokusu ile yeni başlayanlar için egzersizlerde ilerleme kaydetmenin en etkiliyollarından biridir. İleri seviye egzersiz yapanlar için de kademeleriyardımıyla daha zor hareketleri destekleyen bir esneme ekipmanıdır. Kavraması,tutması ve taşıması kolaydır. Yumuşak, kırılmaz dokuma lastik yapısı sayesindeçabuk deforme olmaz.

ÖZELLİKLER

Uzunluk: 96cm

Genişlik: 4cm

Kademe ölçüsü: 12 cm



Rebuwo 3X PRO Direnç Egzersiz Seti

 Rebuwo Pro Direnç Seti kollarınızı,omuzlarınızı, göğsünüzü, kalçalarınızı, bacaklarınızı ve vücudunuzu çalıştırmakve forma sokmak için eğlenceli bir şekilde aktif kalmanızı desteklerken güç vedayanıklılık antrenmanlarınızı da destekler. Tüm yetişkinlerin evde, sporsalonunda veya hareket halindeyken çalışmaktan keyif alacakları bir üründür.Aynı zamanda eğitmenler etkili egzersiz ve kilo yönetimi programları veyafarklı diyet programlarıyla birlikte kullandırabilirler.

 

Set İçeriği:

2 Adet Elcik

2 Adet Ayak Çekiş Aparatı

3 Farklı Direnç Lastiği

3 Adet Karabina

Uzatma Aparatı

Kapı Aparatı

 

 

 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.