ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Cawooo Pedallı Pro Kano Gezi Kanosu

75.000,00₺ 132.000,00₺

Doğave deniz tutkunlarının sıklıkla tercih ettiği kanolar geleneksel formlarınındışına çıkarak günümüz teknolojisi ile yenilenerek karşımıza çıkıyor. Yazgünlerinin vazgeçilmezi olan su aktivitelerinde kullanılmanın yanı sırabalıkçılık tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelmiştir. Modern teknoloji vemalzemelerle birlikte balıkçılık ekipmanları da önemli ölçüde değişmiştir.Cawooo balıkçı kanoları bu değişimin en dikkat çekici ekipmanlarından biridir.Yüksek yoğunluklu polietilen malzemeden üretilen Cawooo pedallı kanolarperformans ve dayanıklılık açısından kullanıcılarına çok özel deneyimlersunmaktadır. 

Cawooo Kayak Kanolar esnekliği, dayanıklılığı ve hafifliği ile kullanıcıdostu bir ekipmandır. Geleneksel ahşap veya metal teknelerin aksine, polietilenkanolar daha az bakım gerektirir.Genellikle tek parça olarak kalıplanır, bu da kaynak veya dikiş gibi zayıfnoktaların olmamasını sağlar ve su geçirmezliklerini artırır. Ayrıca,polietilen kanolar çarpma ve sürtünmeye karşı oldukça dayanıklıdır, böylece sıksık kullanıldığında veya zorlu koşullarda bile uzun ömürlü olabilirler.

Ayrıca,taşınabilirlikleri sayesinde kolayca karadan suya indirilebilir ve küçükgruplar veya bireyler tarafından kolayca kullanılabilirler. Polietilenmalzemenin esnekliği, kanoların su yüzeyinde dengede kalmasını sağlar vedalgalı sularda bile stabilite sunar. Kano üzerindeki oturma alanı tasarımı veayak alanının rahat kullanım özelliği ile keyifli anlarınızı konforlu halegetirebilirsiniz.

Cawooo BalıkçıKano pedal sistemi ile hız ayarınızı ayarlama imkanı sunarken koltuğun yankısmında bulunan manevra kolu ile kanonunuzun yönünü kolaylıklaayarlayabilirsiniz. Kano üzerinde bulunan 3 adet kapalı depolama alanı yanısıra arka kısımda bulunan bagaj lastiği aparatlarını kullanarak da eşyalarınızımuhafaza etme imkanına sahip olabilirsiniz. Ayrıca koltuk sabitleme bölümününalt kısmında bulunan depolama alanı da eşyalarınız için ekstra bir depolamabölmesi olarak kullanılabilmektedir. Cawooo balıkçı kano ile bir yandan keyifsürerken bir yandan içeceğinizi yudumlamak için şişe tutma bölmesinikullanabilirsiniz. Yan kısımlarda bulunan 2 adet taşıma elciği ile dilediğinizmesafede taşıyıp kullanma imkanına sahip olabilirsiniz. İç kısımda bulunan 6 adetboşaltma tapası ile kano içerisine dolan fazla suyu tahliye edebilirsiniz.Ayrıca pedallı kano üzerinde 4 adet kamış yuvası mevcuttur.

Cawoookanolar balıkçılık tutkunlarının yanı sıra doğal güzellikleri keşfetmek, gözlemyapmak veya sakin sularda gezinti yapmak isteyenler için de Cawooo kanolar mükemmelbir ekipmandır.

Uzunluk: 270cm

Yükseklik: 35cm

Genişlik: 80cm

Ürün Ağırlığı: 31kg

Mak. Taşıma Kapasitesi: 120kg

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.